ADR-koulutus ja turvallisuusneuvonantaja

ADR-KOULUTUS 14.-16.7 Villa Mikra

ADR koulutus on uudistunut klikkaa TÄSTÄ

Koulutuksen hinnat:

Täydennyskurssi (TP 10 tuntia) hinta on 250 € . Halutessaan lisäluokkia TP-kurssiin (esim. luokat 1 ja 7), lisämoduulin hinta on 50 €. TPS17 yhdistetty hinta on 375 €

Koulutushinnat sisältää koulutuksen, opetus- ja harjoitusmateriaalin, kurssiaikaisen tarjoilun sekä alv:n Hinnat ovat voimassa 30.8.2020 saakka.

Koemaksu ja korttimaksu määräytyy Ajovarman hinnaston mukaisesti.

Ammattipätevyyspäivästä Traficomin kirjaamismaksu on 17€. 

lisätietoja: tieliikenne@gmail.com /  0400231990

Turvallisuusneuvonantaja

Suomen lainsäädännössä asia on määritelty asetuksella vaarallisten aineiden maakuljetusten turvallisuusneuvonantajasta (27.3.2002/274). Toiminnanharjoittajan on itse selvitettävä yllä olevien säädösten perusteella, tuleeko yritykseen nimetä turvallisuusneuvonantaja. Tilannetta on myös arvioitava uudelleen, jos yrityksen toiminta muuttuu.

Toiminnanharjoittajalla tarkoitetaan jokaista vaarallisen aineen kuljetusta suorittavaa luonnollista henkilöä, oikeushenkilöä ja muuta yhteenliittymää tai henkilöryhmää sekä julkishallinnon elintä. Vaarallisen aineen kuljetuksella tarkoitetaan myös pakkaamista, lähettämistä, kuormaamista sekä muuta toimintaa, jolla on vaikutusta kuljetuksen turvallisuuteen.

Turvallisuusneuvonantajana voi toimia toiminnanharjoittaja itse, toiminnanharjoittajan palveluksessa oleva henkilö tai ulkopuolinen henkilö. Turvallisuusneuvonantajalla on oltava voimassaoleva todistus turvallisuusneuvonantajan tutkinnosta.

Tarjoamme palvelua ota yhteyttä

Yhteystiedot:

Mika Vartiainen

0400231990

tieliikenne@gmail.com

#adr #adrkoulutus